Consultoria d'acústica

Jorbachs Healthy Offices ofereix el servei de millora d’acústica dels espais, estudiant en cada cas, de manera personalitzada, les actuacions necessàries a dur a terme amb l’objectiu de baixar el nivell de reverberació segons les mides, els materials, el nombre de persones i l’activitat de cada estança.

 

 

PANELLS ACÚSTICS ECOTenim cura del medi ambient

Treballem amb panells acústics ecològics fabricats a partir del reciclatge d’ampolles de plàstic. La seva composició és 100% fibra de polièster que ofereix una excel·lent eficiència acústica i una gran versatilitat tant pel que fa a formes, mides com gamma de colors.
Amb la instal·lació dels panells acústics aconseguim  reduir la reverberació de qualsevol espai, aportant una gran sensació de confort i benestar. Aquest sistema permet crear multitut de formes a mida que  combinades amb una amplia gamma de colors  s’adapten a qualsevol projecte d’interiorisme corporatiu.

ESTUDI PERSONALITZAT

Després d’una primera visita on analitzem els materials de l’entorn, les mides de l’estança, les activitats que s’hi realitzen, el nombre de persones que l’utilitzen i altres detalls, realitzem un estudi, mitjançant un software específic, on aconseguim saber el tipus d’intervenció que cal fer per obtenir una millora acústica de l’espai.

Presentem la proposta a realitzar i ens encarreguem de la instal·lació dels panells d’una manera ràpida i neta per part del nostre personal especialitzat.

Demana informació a comercial@jorbachs.com