El nostre símbol, l’elefant,
que és gran, trepitja fort i té un gran cor,
marca el nostre camí.

Des de 1987, Jorbachs Store s’ha consolidat com una empresa de serveis integrals única que aporta solucions de qualitat en el món de la papereria, serveis gràfics, material d’oficina i projectes d’espais saludables en l’àmbit de l’oficina.

Treballem amb proveïdors de proximitat, que aporten valor a l’economia del nostre entorn, i què, com nosaltres, tenen un compromís ferm amb la cura del medi ambient i amb la qualitat dels productes i serveis.

Ens agrada anar més enllà i es per això que ens mou la innovació i la millora contínua per aconseguir ser útils a una societat tant canviant i evolutiva com l’actual. Visitem les fires internacionals més importants per conèixer les noves tendències i també els models de comerç de diferents ciutats del món.

A Jorbachs ens agrada el que fem!

Canviem, ens transformen, progressem. L’essència del caràcter Jorbachs.
Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

ELS NOSTRES VALORS

Sostenibilitat

Res té sentit per nosaltres si no és sostenible. Reciclem el 100% dels residus que generem. Treballem amb fabricants de proximitat que a més garanteixen una política mediambiental rigurosa en tots els seus processos.

Compromís social

Tenim en compte la responsabilitat social treballant en conveni amb instituts i universitats del territori per a alumnes en pràctiques per ajudar-los a tenir un primer contacte amb el món de l’empresa.

Coherència

Per a nosaltres, la coherència amb el que som i amb el que oferim és molt important. Totes les nostres accions van encaminades a complir el màxim compromís amb la societat i amb nosaltres mateixos.

Qualitat

En cada àrea de la nostra activitat, busquem l’excel·lència en el servei. És per això que treballem amb fabricants líders en el seu sector i que ens ofereixen productes d’alta durabilitat. Acompanyem els nostres clients a la recerca de la millor solució en cada cas.