Campanya Escolar 2018

Estem preparant la campanya escolar… A Jorbachs es moment de reordenar la botiga per preparar tots els materials escolars que es xiquets necessiten al setembre, per formar-se i créixer, per que l´endemà siguin grans professionals.

La vida va canviant i les escoles i botigues ens hem d´adaptar també a les necessitats del moment. Les llibretes que  duien els avis a l´escola són molt diferents a les que oferim avui dia, amb micro-taladrat, amb colors per poder separar les diferents matèries, amb quadricula amb ratlles…. Hem d´incorporar elements nous, sobre tot tecnològics, memòries USB, disc durs, punters làser.

El material escolar d´avui dia s´ha d´adaptar a les exigències de les transformacions per això a Jorbachs treballem mirant al futur, seleccionant les millors eines per forjar uns menuts preparats per l´endemà. Un demà obert , un demà incert, un demà per descobrir.  Els professionals diuen que s´ha de treballar la imaginació, la creativitat, els idiomes… En creativitat Jorbachs pot interferir amb tot allò que ja fa uns anys vàrem introduir com a material creatiu, la nostra secció de creativa amb decopach, scrap i tots els materials per fer plàstica com plastilines, fimo…

Com a novetat aquest estiu hem portat una línia de carmanyoles, cantimplores i bosses transportadores de menjar. A Jorbachs apostem per l´ecologia i la disminució de residus. Hem d´anar oblidant el paper de plata i les bosses de plàstic!!  L´educació i conscienciació del medi ambient i la seva conservació es vital per les  vides d´aquest nens que tant protegim, per tant quan mes aviat siguin conscients de la seva importància millor futur tindran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *