La Botiga


La botiga està ubicada en un edifici construït el 1858. Des de l’inici de Jorbachs el 1987 s’han anat fent obres d’ampliació de les instal·lacions i també s’han restaurat totes les parts antigues de la casa per mostrar-les al públic i combinar un disseny amb materials molt actuals i la calidesa de l’obra artesanal antiga.

La nostra sala de vendes està sempre en moviment doncs es van exposant productes adients a cada època de l’any i a les necessitats de presentació de novetats.

Escollim curosament l’assortit per oferir productes d’alta durabilitat, de disseny actual i sorprenent que aportin diferenciació i valor afegit.

Treballem amb atenció personalitzada, donada la magnitud de referències de que es disposa.

Magatzem


Totes les nostres instal·lacions estan situades al mateix edifici, de manera que assolim criteris d’eficiència i ecologia molt importants.

El magatzem dona servei al públic de la papereria i a totes les empreses que servim material d’oficina a domicili.

En el nostre magatzem s’hi comptabilitzen 25.000 referències diferents de productes i si no tenim la referència requerida, el servei d’aprovisionament és de 24 hores.

Està equipat amb un sistema d’il·luminació de última generació, que es manté en repòs mentre no es fa necessària llum de treball, i que s’activa automàticament quan detecta moviment de persones.

Transport


Servei 24 h: Totes les comandes rebudes abans de les 19.00 h són servides el dia següent.

El servei de comandes a empreses es realitza amb el nostre transport, de manera que el personal que fa lliurament de la comanda pot aconsellar i aportar solucions al client doncs son persones especialitzades en productes de papereria per a l’oficina.

Proveidors Jorbachs

Tot seguit tenim una selecció dels proveïdors de Jorbachs. Sempre primeres marques.